Олег СОБУЦЬКИЙ: «Президент УАФ хоче вигородити себе»

Президент «Агробізнесу» - про своє відсторонення від футболу

Сьогодні президент «Агробізнесу» Олег Собуцький був довічно відсторонений від футболу за побиття судді Юрія Іванова.

Собуцький прокоментував рішення Української асоціації футболу (УАФ):

- Я в курсі, звичайно. Це просто шок, брехня, продажність нашої системи. Це просто жах. Якщо президент УАФ хоче себе вигородити, що у нього все добре в федерації, закрити якісь гріхи.

Якщо вони знайшли жертву - вони глибоко помилилися. Жертвою будуть вони. Вони хочуть від футболу відігнати людину, який фінансує 23 команди? Будь ласка. Немає питань. Але команду «Агробізнес» та інші я не залишу, якщо вони заважають їм.

Вони вже продали місця на цю першу лігу. А я говорив, що потрібно чемпіонат догравати, виявилося - йду проти системи. А я йду за футболом, якщо вони продажні - нехай собі.

- Чому покарали за ситуацію з «Агробізнесом» вас?
- Мене карали як віце-президента федерації. Вчора нам прийшло рішення, що ми не маємо права грати в Волочиську. Костюченко нам вже дзвонив і питав, чи немає у «Агробізнесу» матчів, чи не зайняті стадіони. Вони вже наперед знали, що все мутили.

Дзвоню Павелку, питаю, що за історія. Він: «Та ні, я нічого не знаю». Вони прийняли рішення. По-перше, вони не могли його прийняти без КДК. А вчора вже прийняли рішення, що ми не маємо права грати.

- На чому грунтується рішення?
- Що судді бояться до нас їхати. У 10 вечора дзвонять судді тренеру «Агробізнесу» Донцю. Питають, як їм з Тернополя в Волочиськ дістатися. Ми їх заберемо чи вони самі доберуться. Судді не знали ще нічого.

Вони почали обдзвонювати, щоб нам не дали стадіон в Тернополі чи Хмельницькому. Вони хотіли три очки заробити. Ми домовилися з «Рухом», що зіграємо в Винниках. Дзвонили раніше в Тернопіль і Хмельницький, але не змогли додзвонитися.

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі