В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Луческу повинен поцілувати емблему Динамо»

Експерт – про призначення Мірчі Луческу на пост наставника киян

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував призначення екс-наставника донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на пост головного тренера київського «Динамо».

- Луческу - в «Динамо»! Які у вас перші враження?
- Неочікувано, звичайно. Ніхто не сподівався на це. Буває і таке в житті. Коли мені про це вперше сказали два дні тому, я думав, що жартують, а виявляється - ні.

Що тепер буде і хто залишиться в обоймі «Динамо», важко сказати. Яка буде трансферна політика? Незрозуміло. Різні стилі футболу, різне розуміння гри, різні виконавці… Не можу відповісти на ці питання. Нехай відповідає сам Луческу. Втім, перед цим він повинен поцілувати емблему «Динамо», щоб вболівальники мали уявлення, хто очолив команду. Це моє побажання не як спеціаліста, а як уболівальника.

Зрозуміло, що такий тренер не може прийти, висловивши лише побажання. Взагалі це революційна ситуація.

- Уболівальники налаштовані проти такого призначення. Як це позначиться на роботі Луческу?
- Цю розмову потрібно розділити на дві частини. Що думають уболівальники і спеціалісти. Почну з першого і скажу коротко: проблеми індіанців вождів не цікавлять. Друга частина: Луческу - поважний фахівець, який виконав величезну роботу в «Шахтарі».

Яка буде філософія Мірчи в «Динамо» - невідомо. Яка буде стратегія скаутингу - невідомо. Що робити з нинішнім складом - невідомо. І найголовніше: хто буде за все платити?

Денис Шаховець Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:05 4

Житомирський клуб пожартував про вихід українця на ринг

Коментарі