Динамо готове платити Луческу 3 млн євро. Конкурент - Динамо із Загреба

Епопея з потенційним переїздом Мірчі до Києва набирає обертів...

Мірча Луческу не відчуває нестачі в пропозиціях. У свої 74 роки румунський тренер все ще затребуваний на ринку, і інтерес до нього проявляє безліч команд.

Останні два клуби, які наполегливо ведуть консультації з Луческу - «Динамо» Київ та «Динамо» Загреб.

Президент київського клубу Ігор Суркіс особисто дзвонив румунові і сказав, що хоче бачити його тренером своєї команди. У разі згоди Луческу отримає в Україні майже 3 мільйони євро.

Однак, незважаючи на наполегливе бажання Суркіса бачити Луческу на чолі «Динамо», досвідчений тренер не хоче засмучувати власника «Шахтаря» Ріната Ахметова. Очікується, що перед прийняттям остаточного рішення про співпрацю з «Динамо», Луческу поговорить з президентом «гірників», щоб отримати схвалення. Мірча дуже піклується про дружбу з Ахметовим, а тому для нього важлива позиція боса «Шахтаря».

Але «Динамо» Київ - не єдиний клуб, який серйозно налаштований розпочати співпрацю з Луческу. Також румуна в свої ряди не проти роздобути загребське «Динамо». Відзначається, що керівники хорватського клубу також дзвонили Луческу і наполегливо запрошували в Загреб. Румунський тренер заявив, що йому цікава пропозиція, але однозначної відповіді хорватам поки не дав.

Нагадаємо, сьогодні в українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Мірча Луческу напередодні ввечері прилетів до Києва чартерним рейсом, після чого встиг оглянути базу «Динамо» в Конча-Заспі.

Олексій Сливченко Джерело: Ziare.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 15:30 8

Тайсон розраховував перемогти рішенням суддів

Коментарі