Віктор СКРИПНИК: «Не побоявся б працювати в Динамо. Але контактів не було»

Наставник «Зорі» розповів про ймовірність перебратися в «Динамо» Київ

Після звільнення Олексія Михайличенка з «Динамо» головним кандидатом на пост наставника став Віктор Скрипник. Однак тренер «Зорі» стверджує, що контактів з киянами не було.

«1-го числа повертаюся в Україну. Не можу сказати, що йду кудись - у мене є діючий контракт, а ось всі ці питання... у мене немає жодної конкретної пропозиції, можу ось це точно сказати. Яка ймовірність, що я залишуся? Дуже висока, якщо клуб не перерве зі мною контракт. Що стосується «Динамо», то, поклавши руку на серце, контактів не було. Не було контактів з Ігорем Суркісом, Григорієм Суркісом і тими, хто там є керівництвом. Телефонних розмов теж не було».

«Після гри з «Динамо» я поговорив з Григорієм Суркісом. Я сказав, мовляв, вітаю з перемогою заслуженою. Він мені відповів: «Ви створили таку команду, яка награла на трійку голів з «Динамо». І все. Ніяких слів про «Динамо» не було. У «Динамо» зараз працює тренер, на живе місце йти ніхто не повинен (інтерв'ю записувалося до звільнення Михайличенка - прим)».

«Можу сказати, що я б не побоявся перейти в «Динамо». Кажуть, мовляв, там тиск такий... Я не хочу порівнювати Бундеслігу і це, але я два роки в «Вердері» був під збільшувальним склом. Щось пішло не так - і ти саме той, через кого все не так. У мене, на мою думку, вже така шкіра товста. Не думаю, що мені було б страшно (в «Динамо»), - сказав Скрипник в інтерв'ю ТаТоТаке.

Іван Зінченко Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 04:40 5

Наставник «Олександрії» – про матч проти «Вереса»

Коментарі