Вотфорд — Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Господарі ще можуть опинитися у зоні вильоту, гостям уже нічого не потрібно

У вівторок, 21-го липня, відбудеться поєдинок 37-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Вотфорд» прийме «Манчестер Сіті».

Для «городян», по суті, чемпіонат давно закінчено. «Ліверпуль» не наздогнати, нижче «Челсі» не опуститися. Після 36-ти зіграних турів в активі «Манчестер Сіті» 75 набраних очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 93-35.

По суті, підопічні Гвардіоли просто дограють чемпіонат собі на втіху. Так, майстерності гравцям «городян» не позичати, але зараз вони явно не готові битися до останнього, залишаючи на полі всі свої сили.

А ось у «Вотфорда» зовсім інша ситуація. Після 36-ти зіграних турів команда посідає 17-е місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі 34 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 34-57. Забавно: скільки набраних очок, стільки і забитих м'ячів.

Але суперники «Вотфорда» не дрімають. В «Астон Вілли», яка йде на 18-му місці, 31 набране очко і два матчі в запасі. Тобто, теоретично «вілани» цілком можуть випередити «Вотфорд» та відправити його до зони вильоту.

Так що на «Вотфорд» чекає серйозне бій за місце в еліті англійського футболу. В таких матчах мотивація виходить на перший план. «Манчестер Сіті», звичайно, набагато сильніший за іменами. Але привид Чемпіоншипа за спиною здатний творити чудеса навіть із найслабшими командами. Чомусь здається, що «Вофторд» зуміє знайти в собі сили не програти «городянам». Хоча для цього команді доведеться викластися навіть не на двісті, а на триста відсотків. Але чому б і ні? Зрештою, всі хочуть залишитися в Прем'єр-лізі.

Орієнтовні склади:

«Вотфорд»: Фостер - Доусон, Кабаселе, Кеткарт, Масіна, Хьюз, Чалоба, Сарр, Дукуре, Велбек, Діні.

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Вокер, Фернандіньо, Ляпорт, Зінченко, де Брюйне, Родріго, Д. Сільва, Б. Сільва, Жезус, Стерлінг.

Не зіграють: Жерар, Жанмаат, Саксесс, Капуе - Агуеро, Браво.

21 липня, вівторок

«Вотфорд» - «Манчестер Сіті»
Вотфорд. Стадіон «Вікарідж Роуд». 20:00
У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua - 1:1
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 квітня 2024, 15:45 2

Легендарний боксер розповів, як готується до бою з Джейком Полом