Зоря – Десна – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 32-го туру Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 32-й тур.

Зоря - Десна - 1:1

Хомченовський, 53 - Будківський, 20

Михайліченко, 9, Кочергін, 64, Шевченко, 90+5 - Будківський, 1, Арвеладзе, 30, Огиря, 37, Тамм, 45+2, Імереков, 63

Зоря: Шевченко - Михайліченко, Абу Ханна (Чеберко, 78), Іванісеня, Тимчик - Юрченко (Перович, 87) - Кочергін, Леднєв, Хомченовський - Луньов (Громов, 46, Вернидуб, 56), Кабаєв (Цвек, 87).

Запасні: Мацапура, Каменюка, Піддубний, Циганікс.

Десна: Паст - Тамм, Імереков, Гітченко - Огиря (Хльобас, 84) - Мостовий (Кузик, 78), Арвеладзе (Домбровський, 54), Фаворов, Конопля (Картушов, 78) - Філіппов, Будківський.

Запасні: Литовка, Єрмаков, Калитвинцев, Старенький, Западня.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)

Стадіон: «Славутич-Арена» (Запоріжжя)

Наші оцінки:

Заміни Зорі: Громов - б/о, Вернидуб - 6,0, Чеберко - 6,0, Цвек - б/о, Перович - б/о.

Заміни Десни: Домбровський - 6,0, Картушов - б/о, Кузик - б/о, Хльобас - б/о.

У неділю, 19-го липня, відбудеться поєдинок тридцять другого туру Української Прем'єр-ліги, в якому луганська «Зоря» зіграє проти чернігівської «Десни». Матч пройде в Запоріжжі, на поле стадіону «Славутич-Арена», початок о 19:30.

Непомітно підійшов до завершення черговий сезон національної першості. Командам з верхньої шістки вдалося зберегти інтригу в боротьбі за підсумкову другу сходинку в турнірній таблиці, на яку ще претендує два колективи. Для луганської «Зорі» навіть перемога в матчі проти колективу Олександра Рябоконя мало що буде вирішувати в турнірній боротьбі, якщо київському «Динамо» вдасться зломити оборону «Колоса» з Ковалівки. Однак, з іншого боку, поразка в очній дуелі проти «сіверян» означатиме для підопічних Скрипника втрату прямої путівки в груповий турнір Ліги Європи УЄФА, яка, крім усього іншого, дозволить клубу з Луганська солідно поповнити фінансовий запас.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Зорею» та «Десною». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:06 0

Український воротар «Реала» чекає на другий матч

Коментарі