Джек Херманссон – Келвін Гастелум. Прогноз і анонс на бій

Співголовний бій турніру UFC Fight Night 172

Ко-мейн івент, як для такого карду, має міцний склад - двоє середньоваговиків із топ-10 рейтингу Херманссон (№6) та Гастелум (№7).

Обидва учасники другого за значимістю поєдинку вечора повертаються після поразок. Херманссон йшов на серії з чотирьох перемог, в тому числі над Роналду «Жакаре» Соузою, поки у вересні Джаред Канноньє не виштовхав його з претендентського пулу, нокаутувавши у 2-му раунді.

Гастелум після того, як переміг Майкла Біспінга і «Жакаре», програв обидва торішні поєдинки, поступившись за очками майбутньому чемпіону Ісраелю Адесаньї і Даррену Тіллу.

Прогноз на бій

Цю сутичку робить цікавою те, що один з найбільш великих середньоваговиків у ростері зіткнеться з одним з найбільш дрібних. Зріст Херманссона 185 см із жахливим річем у 197 см. В той час, як зріст Гастелума 175 см, а розмах рук 182 см. На біду останнього, Херманссон вміє користуватися своїми довгими руками. У нього відмінний джеб, яким він утримує суперника на дистанції, а коли вона скорочується, то швед показує свої прекрасні грепплерські навички, будучи небезпечним на землі з різними видами задушення.

Але у Херманссона є деякі недоліки, він часом надто захоплюється ударами і відкривається, а підборіддя його іноді підводить. Гастелум нокаутував і потрясав деяких відомих бійців, але йому для цього необхідно пробитися на свою ударну дистанцію. А зробити це може бути дуже нелегко, якщо швед збереже холодну голову. Гастелум хороший борець, але в середній вазі він не виглядає фізично потужним бійцем, тому в цьому бою в клінчі і на землі у нього можуть бути проблеми.

Все це говорить про те, що шляхів до перемоги у Гастелума не дуже багато і, мабуть, було б краще для нього дотримуватися суворої дієти і залишатися в напівсередній вазі.

Перемога Херманссона за очками

Основний кард

Дейвісон Фігейреду - Джозеф Бенавідес

Джек Херманссон - Келвін Гастелум

Марк Діакезі - Рафаель Фізієв

Аріан Ліпськи - Луана Кароліна

Алешандре Пантожа - Аскар Аскаров

Попередній кард

Роман Долідзе - Хадіс Ібрагімов

Грант Доусон - Нед Нарімані

Джозеф Даффі - Хоель Альварес

Бретт Джонс - Монтель Джексон

Малколм Гордон - Амір Альбазі

Даві Рамос - Арман Царукян

Карлос Філіпе - Сергій Співак

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 28 квітня 2024, 07:43 0

У Неваді відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC on ESPN 55

Коментарі