Динамо хоче за Родрігеша 6 млн євро. Бешикташ готовий орендувати гравця

У київського клубу є претендент на підписання непотрібного легіонера

Напередодні стало відомо про те, що турецький «Анкарагюджю» достроково розірвав договір оренди по футболісту «Динамо» Жерсону Родрігешу, який побився одного з гравців команди.

Однак до Києва, найімовірніше, представник збірної Люксембургу не повернеться. Згідно з останньою інформацією, на «Динамо» вже вийшли представники «Бешикташа», які ведуть переговори про перехід Родрігеша.

Відзначається, що позиція «Динамо» - повноцінний продаж Жерсона за 6 мільйонів євро. Втім, турецький клуб сподівається переконати «біло-синіх» змінити умови угоди. «Бешикташ» готовий заплатити киянам 500 тисяч євро за річну оренду Родрігеша, і прописати умову про можливість викупу контракту гравця за 4 мільйони євро.

У «Бешикташі» вважають, що Жерсон Родрігеш допоможе клубу замінити старіючого 35-річного ветерана Бурака Йилмаза, контракт якого зі стамбульським клубом розрахований до літа наступного року.

Нагадаємо, покупка Жерсона Родрігеша обійшлася «Динамо» влітку минулого року в 2 мільйони євро. Однак нинішній коуч киян Олексій Михайличенко не бачить для легіонера, що не товаришує з дисципліною, майбутнього в стані «біло-синіх».

Олексій Сливченко Джерело: Spor.haber7.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:05 4

Житомирський клуб пожартував про вихід українця на ринг

Коментарі