Ігор ЦИГАНИК: «Я б хотів, щоб Рух вийшов у Прем'єр-лігу в цьому сезоні»

Футбольний журналіст розповів про головні цілі львівського клубу

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE розповів про цілі львівського «Руху»:

«Рух» повинен вийти у Прем'єр-лігу в цьому сезоні - це головне завдання президента клубу. Знаю, наскільки він переживає, наскільки йому болить, що команда так непереконливо розпочала період після карантину в Першій лізі. Зараз говорити, що «Рух» стане на місце «Карпат» - якщо клуб буде показувати яскраві результати, я знаю львівську публіку, безумовно, вона буде тягнутися за тими, хто перемагає. І буде приходити на трибуни і вболівати.

Якщо «Рух» привезе до Львова Лігу Європи, якщо буде давати бій «Динамо», «Шахтарю», іншим лідерам українського футболу - безумовно, вболівальники потягнуться. Тому що Львів - місто, яке дуже любить футбол. Там неможливо без футболу. Є така традиція у Львові. Футбол завжди в селах, районах грають о 14:00 - юнаки, о 16:00 - дорослі. Є дві пари команд, навіть якщо їдуть на виїзд. Це в неділю.

І ось уявіть, що це спеціально сплановано, щоб люди могли вранці встати, сходити до церкви, потім - в магазин, підняти собі настрій, а потім йти на футбол і там вболівати. Це було споконвіку, вся Львівська область так жила, чоловіче населення. Футбол - це явище в селах, містах, районах, в житті людей. Це свої інтриги, захоплення, історії.

Безумовно, Львівська область не може бути без футболу. У «Руху» попереду ще дуже багато роботи, щоб стати лідером львівського футболу. Найголовніше - результат. Будуть результати - будуть вболівальники. Будуть вболівальники - буде у «Руху» все добре. Чесно кажучи, я б хотів, щоб «Рух» вийшов у Прем'єр-лігу в цьому сезоні».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»