Олександр ДЕНИСОВ: «Каштру дуже добре вписався в проект президента»

Фахівець вважає, що тренер прийшов у «Шахтар» в непростий момент

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов поділився думкою про роботу португальського фахівця Луїша Каштру на посаді головного тренера «Шахтаря».

«Луїш Каштру виграв чемпіонство з великим відривом від усіх конкурентів. Португальський наставник виявився настільки ж успішним, як і його попередник. У перший рік біля керма «Шахтаря» чемпіонство вигравали і Мірча Луческу, і Паулу Фонсека.

Каштру по-людськи скромніший за своїх попередників, не настільки епатажний, він не лається з арбітрами, він не шукає суперників за межами футбольного поля. У своєму останньому інтерв'ю португалець чітко говорить, що «Шахтар» і його ігрова модель - це проект, який побудував президент клубу. І будь-якому тренеру не треба вигадувати щось нове - він вже буде жити всередині цього проекту.

Саме президент визначає напрямок трансферної політики клубу під ту ігрову модель, яку йому хочеться, щоб розвивала його команда.

Каштру, до речі, дуже добре вписався не тільки в сам проект президента. Він прийшов, мабуть, в найскладніший момент - момент зміни поколінь. А це завжди найнебезпечніший час для будь-якої команди. Подивіться, як трясло «Манчестер Юнайтед» або «Барселону». У «Шахтаря» цей процес проходить плавно», - вважає Денисов.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 01:05 0

Варрен Заїр-Емері міг вивести команду вперед, але у підсумку парижани програли 0:1