ВЕРБИЧ: «Другий пенальті? Про суддів зараз і так дуже багато говорять»

Дубля словенця в матчі з «Олександрією» не вистачило «Динамо» для перемоги

Динамівець Беньямін Вербич в матчі з «Олександрією» вийшов на поле на останні 30 хвилин і за цей час оформив дубль. Однак двох голів словенця киянам не вистачило для перемоги (2:2). Беньямін підбив підсумки поєдинку:

- Ти сьогодні оформив дубль, але Динамо втратило перемогу на останніх хвилинах. Як ти все це переживаєш?

- Дуже переживаю. Ви всі бачили, як Олександрія грала другий тайм. Гадаю, ми заслужили перемогу, оскільки у другій половині матчу володіли м'ячем, створювали моменти. Не знаю, чи було щось в епізоді з призначенням другого пенальті, але про суддів зараз і так дуже багато говорять, тому не будемо про це.

- Можливо, тобі потрібно продовжувати грати на позиції центрфорварда, щоб допомогти Динамо посісти друге місце?

- Це вирішувати тренеру. Сьогодні мене випустили знову в атаку. Я стараюся завжди - і коли граю на фланзі, і коли виходжу на позиції форварда.

- Чому так складається, що Динамо грає в першому таймі гірше, ніж у другому?

- Важко це обговорювати. Не знаю, можливо, нам потрібно інакше налаштовуватися на гру чи краще розминатися. Потрібно поговорити з тренером і командою, щоб у майбутньому краще починати матчі.

- У першому таймі у Динамо були удари Андрієвського і де Пени, а в другому ти вийшов на поле і з нічого створив два голи. Чому у нас було так мало моментів?

- Олександрія добре грає в обороні. Гадаю, у першому таймі їм вистачало сил, а потім вони стали давати більше простору для наших свіжих гравців, які вийшли на заміни - Буяльського, Шепелєва, Циганкова і мене. Ми це використовували та створили більше моментів.

- Матч із Зорею - фінал для Динамо?

- Звісно. Перед грою з Олександрією я казав, що у нас залишилося три фінали, один із них ми вже зіграли. Добре, що все до кінця залежить від нас.

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 23:29 12

Андрій пропустив від Гаррі, який реалізував 11-метровий у матчі Баварія – Реал

Коментарі