Олег САЛЕНКО: «Жінку не можна було пускати в футбол»

Екс-гравець «Динамо» розкритикував арбітра Катерину Монзуль

Колишній нападник київського «Динамо» Олег Саленко оцінив шанси «біло-синіх» в матчі 30-го туру чемпіонату України проти «Олександрії».

- «Олександрія» не бореться за медалі, особливої ​​мотивації у них немає. Хіба що готуватися до наступного сезону. «Динамо» ж буде втомленим після кубкового матчу, але за запасом гравців і за майстерністю «Динамо» вище. Хочеться просто перемоги «Динамо», хорошої гри, без всяких VAR.

Вони вже набридли. VAR заважає нашому футболу. Не помічав, щоб у зарубіжних чемпіонатах його так часто використовували і так довго і скрупульозно розбирали моменти. Особливо жінка у нас, яку не можна було пускати в футбол. Це дуже заважає футболу. За три-п'ять хвилин перерви - це вже не та гра, яку ми всі любимо.

- Була інформація, що Катерину Монзуль та її бригаду УАФ просуває в Elite-арбітри...
- Нехай просувають, але я сумніваюся, що УЄФА це візьме. У нас хочуть, а там скажуть: «Будь ласка, зачекайте».

Ми бачимо, що в Європі в жодному серйозному матчі так часто і так довго не використовує VAR. Тільки екстрені моменти і намагаються мінімізувати паузи.

- «Динамо» перемагало в останніх матчах з «Олександрією». Цей не повинен бути винятком?
- Звісно. Після двох серйозних матчів «Динамо» на руку зіграти з «Олександрією». Далі буде «Зоря». До неї можна когось і приберегти. Особливо, якщо гравець на картці і може пропустити наступну гру. У будь-якому випадку - є суперник, потрібно з перших хвилин грати на перемогу, бігти, нагнітати і забивати.

Михайло Шаповалов Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:44 2

У лазареті одеського клубу перебуває один футболіст – Владислав Шаповал

Коментарі