Маріуполь – Олімпік – 1:4. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 30-го туру Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 30-й тур.

Маріуполь - Олімпік - 1:4

Мишньов, 64 - Завійський, 9, 30, Дегтярьов, 14, 54

Литвин, 84

Маріуполь: Гальчук - Биков, Яворський (Кащук, 46), Чоботенко - Топалов (Путря, 76), Федорчук (Чех, ), Ігнатенко (Чурко, 46), Полегенько - Горбунов (Кірюханцев, 66), Мишньов - Кулаков.

Запасні: Поспєлов, Дава, Тищенко, Петерман.

Олімпік: Бетім - Снурніцин, Литвин, Зотько (Лук'янчук, 68), Кравченко - Кравчук, Вербний (Гошкодеря, 59), Завійський (Політило, 59) - Романовський (Балашов, 68), Дегтярьов (Шахаб, 68), Чогадзе.

Запасні: Чекотун, Лебеденко.

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)

Стадіон: ім. В.С. Бойко (Маріуполь)

Наші оцінки:

​​​​​​​

Заміни Маріуполя: Кащук - 6,0, Чурко - 6,5, Чех - 6,5, Кирюханцев - 6,0, Путря - 5,5.

Заміни Олімпіка: Гошкодеря - 6,0, Політило - 6,0, Лук'янчук - 6,0, Шахаб - 5,5, Балашов - 6,0.

У неділю, 12-го липня, відбудеться поєдинок тридцятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Маріуполь» битиметься проти донецького «Олімпіка». Матч пройде в Маріуполі, на поле стадіону ім. В.С. Бойка, початок о 17:00.

У нижній підгрупі команд УПЛ ще не закриті питання щодо колективів, які візьмуть участь в подальшій битві за місце в єврокубках на наступний сезон. Однак своїм домашнім матчем проти «Олімпіка» колектив Олександра Бабича може серйозно вдарити по амбіціях полтавської «Ворскли» щодо можливого місця в кваліфікації Ліги Європи УЄФА. Але для цього приазовцям необхідно буде здолати колектив Ігоря Климовського, який бажає якомога далі віддалитися від «Львова», що йде останнім з числа команд, які залишилися в грі.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Маріуполем» і «Олімпіком». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 02:32 0

Головний тренер ПСЖ прокоментував поразку у матчі проти Боруссії Д (0:1)

Коментарі