Андрій ПЯТОВ: «Задоволений жеребкуванням Шахтаря, але спершу - Вольфсбург»

Воротар української команди прокоментував потенційних суперників

Воротар «Шахтаря» Андрій Пятов прокоментував жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи, де суперником команди може стати «Айнтрахт» Франкфурт або «Базель».

При цьому «Шахтар» ще чекає другий матч 1/8 фіналу проти «Вольфсбурга» (перший матч 2:1 на користь української команди).

- У разі виходу в наступний раунд «Шахтар» зустрінеться з «Базелем» або «Айнтрахтом». Що думаєш про можливих суперників?
- Дай Бог, щоб «Шахтар» пройшов далі. Ми будемо докладати всіх зусиль, щоб в матчі-відповіді з «Вольфсбургом» здобути потрібний нам результат. Ну а що стосується ймовірного суперника, то ми знаємо, що «Базель» впевнено виграв перший матч у «Айнтрахта» і, напевно, відсотків на 90 забезпечив собі вихід в наступний раунд. Якщо так, то це хороший опонент, з яким ми зустрічалися дуже давно. Там багато чого змінилося. Ще рано, звичайно, забігати вперед, але можу сказати, що я задоволений жеребкуванням.

- Що скажеш про новий формат фінальної частини Ліги Європи, адже тепер все буде вирішувати один матч і для виходу в наступний етап необхідно в кожній грі давати максимальний результат?
- В цьому і полягає непередбачуваність турніру - один матч, де багато вирішуватимуть різні моменти і деталі: хто як налаштуватися на гру, кому буде супроводжувати удача. Головне, що ми вже провели жеребкування, цей турнір відбудеться і футбол нарешті ожив. У всіх однакові шанси, і нехай переможе найсильніший!

- Вчора стало відомо, що матч-відповідь з «Вольфсбургом» відбудеться в Україні. Як ти сприйняв цю новину?
- Я дуже радий! Хоч в цій ситуації граємо без уболівальників, але фактор свого стадіону повинен зіграти на руку. Так що для нас це величезний плюс.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 19:25 16

Мудрик і Зінченко потрапили у рейтинг від GiveMeSport

Коментарі