Дружина хавбека Шахтаря поскаржилася на расизм в Україні щодо її дітей

Жінка Дентіньо розповіла, що її доньки стикалися з расизмом в школі

Відома бразильська модель Дані Соуза, яка є дружиною універсального хавбека «Шахтаря» Дентіньо, повідала, що її донькам доводилося стикатися з проявами расизму в Україні.

«Дві старші дівчини в школі завжди показували язика, і я знаю, що це було через колір шкіри моїх доньок. Одного разу я зустріла цих дівчат в шкільному коридорі, і поговорила з ними. Я сказала: «Якщо ви покажете їм язика знову, то побачите його у відповідь». І вони більше ніколи не сварилися з моїми дочками. Мені дуже боляче усвідомлювати, що в наші дні існує расизм. Але я дуже вдячна, що можу дати дітям освіту в Європі. Вони говорять англійською і добре розвинені. Я знаю, що освіта в Бразилії не настільки гарна», - зазначила Соуза.

Відзначимо, що в родині Дентіньо підростає троє дітей: 8-річний Бруно Лукас, а також 6-річні дівчатка-двійнята Рафаелла та Софія.

Нагадаємо, в листопаді минулого року Дентіньо і Тайсон опинилися в епіцентрі расистського скандалу, що виник на матчі «Шахтар» - «Динамо». Тоді вболівальники «біло-синіх» відзначилися нецензурними вигуками на адресу бразильців донецької команди, а також ображали їх на грунті кольору шкіри. Згодом Дентіньо заявив, що цей день був найгіршим у його житті.

Олексій Сливченко Джерело: Yahoo Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Футбол | 02 травня 2024, 12:17 0
Коментарі