ВІДЕО. Відчуття як спущені штани. У Рібері пограбували будинок у Італії

У будинок увірвалися грабіжники, влаштували безлад, деякі речі пропали

Французький півзахисник «Фіорентини» Франк Рібері розчарований тим, що його будинок в Італії був пограбований, коли він перебував з командою на грі в Пармі.

У будинок увірвалися грабіжники, влаштували безлад, деякі речі пропали. Сума збитків встановлюється, а француз може залишити Італію найближчим часом.

Футболіст написав в Instagram: «Цей будинок в Італії, країні, де я вирішив продовжити свою кар'єру після стількох прекрасних років в Мюнхені. Це те, що я виявив. Так, моя дружина втратила кілька сумок, ювелірних виробів, але нічого з цього не було важливим.

Що мене шокує, це відчуття, що у мене спущені штани. Слава Богу, моя дружина і діти були в безпеці в Мюнхені, але як ми можемо довіряти нашому оточенню сьогодні? Або відчувати себе тут добре після того, що трапилося?

Мені не потрібно ганятися за мільйонами, у нас є все, що нам потрібно, але я завжди ганяюся за м'ячем, тому що це - моя пристрасть. Однак, пристрасть чи ні, моя сім'я на першому місці, і ми приймемо необхідні рішення для свого добробуту».

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 00:13 1

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі