Карпати хочуть в наступному сезоні стартувати в Першій лізі

У клубі передумали «обнулятися», але це навряд чи допоможе

«Карпати» не зіграли два поспіль матчі чемпіонату України, і тепер, згідно з регламентом, будуть зняті зі змагань. В останніх поєдинках поточного сезону львівській команді будуть зараховані технічні поразки, тоді як їхнім суперникам - технічні перемоги.

Однак про подальшу долю «Карпат» сказати щось однозначне на даний момент складно. З тієї простої причини, що в статуті УПЛ процедура пониження команди в класі просто не виписана належним чином. У документі просто вказується, що «команда буде знята зі змагань». А ось далі настає черга Контрольно-Дисциплінарного Комітету УАФ, який і повинен вирішити, де в новому сезоні гратимуть «Карпати». І чи будуть грати взагалі.

За інформацією наших джерел у львівському клубі, на даний момент «зелено-білі» передумали «обнулятися» (тобто позбутися професійного статусу і почати з аматорів під умовною назвою «Карпати 1963»). Наступний сезон «Карпати» хочуть розпочати в Першій лізі.

Однак, на шляху цього прагнення може стати «висока» футбольна політика. За словами нашого джерела, в керівництві УАФ не хочуть бачити в новому сезоні «Карпати» в Першій лізі - аж надто «надокучив» львівський клуб останнім часом, занадто «набив оскому» своїм троллінгом і витівками. Тому, не можна виключати, що КДК УАФ винесе рішення про позбавлення «Карпат» професійного статусу.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 42

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим

Коментарі