Чорноморець — Миколаїв. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України

За Ковальця одесити дають результат. Але чи вистачить цього для «Миколаєва»?

У неділю, 5-го липня, відбудеться поєдинок 22-го туру Першої ліги України, в якому «Чорноморець» прийматиме «Миколаїв».

За нового тренера Сергія Ковальця «Чорноморець» демонструє вражаючі результати. У позаминулому турі одесити розбили «Волинь» з рахунком 5:2, в минулому - обіграли «Прикарпаття» з рахунком 1:0. Після 21-го зіграного туру «Чорноморець» посідає десяте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 28 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 27-30.

«Миколаїв» - сусід «Чорноморця» по турнірній таблиці. На даний момент команда посідає 11-е місце. Після 21-го зіграного туру в активі у команди 22 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 30-33.

Може здатися, що зустрінуться дві абсолютно рівні команди. Але «Чорноморець» все-таки виглядає краще. Мало того, що одесити грають удома, так ще й новий тренер Сергій Ковалець вдихнув в «Чорноморець» нове життя. Само собою, у нового наставника ще багато роботи, але перші результати вже в наявності.

З іншого боку, «Миколаїв» теж не ликом шитий. Під керівництвом досвідченого Іллі Близнюка команда демонструє цілком якісний футбол.

«Ми нікого не боїмося, ми граємо в свій футбол, в який можемо грати на сьогоднішній день. У нас не так багато досвідчених гравців. Тут важливим є правильний підхід, самовіддача, реалізація, виконання тактичних завдань і дисципліна», - вважає Близнюк.

У будь-якому випадку, фаворитом поєдинку бачиться саме «Чорноморець». Розгрому не буде, але три очки одесити повинні взяти, хоч це і буде вельми непросто.

5 липня, неділя

«Чорноморець» - «Миколаїв»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 19:00
Пряма трансляція матчу будет доступна на YouTube-каналі «Чорноморця»
Прогноз Sport.ua - 2:1
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:14 3

Тібо Куртуа зіграє у наступному матчі Ла Ліги