ЄЗЕРСЬКИЙ: «Доля другого місця в УПЛ вирішиться в останній день сезону»

Спеціаліст поміркував про боротьбу «Динамо», «Десни» і «Зорі»

Колишній гравець збірної України Володимир Єзерський висловився про боротьбу трьох клубів «Динамо», «Десни» і «Зорі» за друге місце в чемпіонаті України.

«В Олександра Рябоконя - досвідчена команда, і в цьому заслуга головного тренера. Чернігівці вміють домагатися результату, якісно відпрацьовуючи в обороні. І в контратаку «Десна» добре тікає. Остання перемога над «Динамо» повернула чернігівців у боротьбу за медалі.

«Зоря» прогресує. Молода команда Віктора Скрипника намагається грати в комбінаційний футбол, при цьому стабільно набираючи очки.

Від «Динамо» завжди чекають більшого. Але цей сезон йому не можна занести в актив. Підсолодити пігулку може хіба що виграш Кубка України, хоча і там киянам буде непросто, незважаючи на нинішнє дев'яте місце «Ворскли» в турнірній таблиці чемпіонату.

Тому, якщо скласти всі складові, то, думаю, кожен із трьох конкурентів в рівній мірі може розраховувати на місце в кваліфікації Ліги чемпіонів. Вважаю, що остаточно все вирішиться в останній ігровий день чемпіонату», - сказав Єзерський.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі