Екс-тренер Шахтаря цікавий Мілану та Бенфіці

Паулу Фонсека входить в розширений список претендентів на пост наставників інших клубів

Колишній головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека, який нині працює в Італії з «Ромою», викликає інтерес у «Мілана» та «Бенфіки».

Відзначається, що «россонері» хочуть призначити коучем Ральфа Рангніка, але той нібито на одній з останніх нарад з керівництвом клубу дав зрозуміти, що не хоче повертатися до тренерського ремесла.

Що стосується «Бенфіки», то недавно клуб звільнив з поста головного тренера Бруну Лаже, а тому зараз перебуває в активному пошуку нового фахівця.

Цікаво, що після поразки від «Удінезе» на Фонсеку чи не вперше за час його роботи в Серії А вилилося чимало критики, в тому числі, своє невдоволення грою команди проявили і боси «вовків». Однак, як повідомляється, звільняти португальця з «Роми» керівництво клубу не планує, оскільки першочергово варто вирішити ряд інших проблем, а тому потенційний відхід головного тренера може викликати ефект «снігової кулі».

Нагадаємо, Паулу Фонсека минулого літа покинув «Шахтар» і перебрався в «Рому». Нині «вовки» займають 5-е місце в турнірній таблиці Серії А, відстаючи на 12 очок від зони Ліги чемпіонів.

Олексій Сливченко Джерело: asromalive.it
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 19

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі