Олександрія заперечує інформацію про звільнення Шарана і призначення Гомеса

У клубі мають намір дочекатися завершення сезону

Директор «Олександрії» Дмитро Китаєв заперечує інформацію, яка з'явилася в ЗМІ з приводу звільнення тренера Володимира Шарана і можливого призначення Вісенте Гомеса.

- Можу відразу ж дати спростування, що вся інформація про Шарана - неправда. Офіційно підтверджую: ніхто під час сезону не думає про зміну тренера. Не знаю, звідки беруться такі новини. У Володимира Шарана є мета і завдання. Він сумлінно працює. Бувають злети і падіння, але це життя. Зараз немає й мови, щоб міняти головного тренера.

- Коли закінчується контракт Шарана з «Олександрією»?

- Точно не пам'ятаю, але справа навіть не в цьому. Питання в тому, наскільки великий відсоток довіри президента до головного тренера. Наприклад, сьогодні прочитав в пресі, що нібито «Олександрія» розглядає Вісенте Гомеса на заміну Шарану. Це нісенітниця. Ніхто нікого не розглядає. На іспанського фахівця наш клуб не виходив і не спілкувався. Пару днів тому прочитав новину, що «Олександрія» задумалася про зміну головного тренера. Я розмовляв з президентом Сергієм Кузьменком. Думав, може, він це сказав. Однак він ні з ким не зустрічався і не розмовляв на цю тему. І не думав міняти головного тренера, - сказав Китаєв.

Іван Зінченко Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:48 1

Мічел побоюється, що команду залишить велика кількість провідних футболістів

Коментарі