Забудьте про це. Циганик оцінив можливість відходу Михайличенка з Динамо

У наставника киян є чітке завдання – завоювати друге місце в УПЛ

Футбольний журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик Live висловив свої думки про можливість змін у тренерському штабі київського «Динамо»:

«Я хочу сказати. Ніяких змін на тренерській лаві в «Динамо» до кінця сезону не буде. Забудьте про це. У Михайличенка є завдання - завоювати друге місце. І зараз команда на ньому знаходиться. Так, календар у команди складний. Може трапитися все що завгодно. Але зараз ніяких змін не буде.

Я неодноразово говорив з президентом «Динамо». Він абсолютно довіряє цьому тренерському штабу. Безсумнівно, не все так просто складається. Є помилки, про які потрібно підказувати і над якими потрібно працювати.

Ми чогось там хочемо на емоціях, вболівальники хочуть повернути в інший бік. Але Михайличенко буде працювати до кінця сезону. Але може бути будь-яка ситуація, при якій він сам прийде і напише заяву про відставку. Якщо сам не витримає. З боку ж керівництва клубу ніяких змін на цьому етапі не планується.

Матч з «Шахтарем» стане вирішальним для «Динамо». Якщо зможе набрати очки, то є хороші шанси, щоб стати фаворитом у боротьбі за друге місце. «Зорю» приймають вдома, з «Колосом» ще гра. Правда, виїзд в Олександрію. Але треба обов'язково брати очки з «Шахтарем», інакше будуть проблеми. Чи будуть зміни після цього матчу - залежить від результату. Ніяких планів змінити тренера зараз немає. Поки ж є довіра і бажання вийти на другу сходинку в таблиці».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 червня 2024, 07:00 2

Поєдинок відбудеться 3 червня на корті Філіпа Шатріє о 12:00 за Києвом

Коментарі