Минай – Інгулець – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 21-го туру Першої ліги України

У понеділок, 29-го червня, відбудеться поєдинок двадцять першого туру Першої ліги України, в якому «Минай» прийматиме «Інгулець». Матч пройде в селі Минай на однойменній арені, початок - о 18:00.

У Першій лізі присутня небувала інтрига. «Інгулець», який очолює турнірну таблицю і «Минай», що займає сьоме місце, розділяє всього три очки. Після відновлення чемпіонату петрівці на своєму полі обіграли «Гірник-Спорт», а «Минай» несподівано поступився «Кременю».

Примітно, що під час карантинної паузи між керівництвом «Інгульця» і «Миная» виникла конфліктна ситуація, пов'язана з позицією щодо подальшого проведення чемпіонату. Втім, надалі клуби зуміли знайти точки дотику. «Ми поспілкувалися в телефонному режимі з керівництвом «Інгульця» і розставили крапки над «і». Так, було наговорено багато, але ми нормально поговорили і вичерпали цей конфлікт. Багато що було сказано на емоціях! Зрозумійте, ми люди футболу! Ми живемо цим. Спочатку карантин, потім ці незрозумілі ігри ПФЛ. У кожного з нас є амбіції, але і «Минай», і «Інгулець» за здорову, спортивну боротьбу. За те, щоб виявити найсильнішого на футбольному полі. На полі ми суперники, а за ним у нас спільна мета - це розвивати футбол в Україні, радувати вболівальників, давати можливість дітям займатися футболом. Тому сваритися нема чого. Ми примирилися і побажали успіхів один одному. Сподіваюся, обидва клуби його досягнуть. Давайте вже нарешті грати в футбол», - зазначив спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Минай» - «Інгулець». Стежити за подіями матчу можна за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:11 0

Ноттінгем Форест очки не повернули

Коментарі