Андрій ПОЛУНІН: «Головне, щоб VAR не зіпсував свято футболу»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу «Десна» — «Динамо»

Колишній збірної України Андрій Полунін поділився своїм прогнозом на майбутній матч 28-го туру УПЛ «Десна» - «Динамо».

«Для обох команд важлива тільки перемога. Якщо «Десна» програє, то вилітає з гонки за друге, а можливо, і за третє місце. Думаю, у «Динамо» більше шансів на перемогу, оскільки в його складі грають футболісти вищі за класом. Вважаю, їм під силу вирішити задачу - завоювати путівку в Лігу чемпіонів. На матч проти «Десни» кияни вийдуть максимально сконцентрованими і підготовленими.

Але і для чернігівців є ще шанс зачепитися за третє місце. Щоправда, остання їхня гра з «Зорею» дуже розчарувала, і чи зможуть вони вийти на належний рівень з більш грізним суперником, залежить тільки від них.

У чому ще перевага «Динамо» - сильна лава запасних. У двох останніх матчах ми бачили - якщо у киян не йде гра, то гравці, які виходили на заміну, підсилювали її та переламували хід подій на свою користь. Чи вдасться до такої тактики Михайличенко і в матчі в Чернігові - невідомо. В рядах «Десни» також грають якісні футболісти, команда зіграна, міцна. Згадаймо, що підопічні Рябоконя обіграли «динамівців» у Києві 2:1. Тепер настала черга «Динамо» взяти реванш.

Багато чого буде залежати від протистояння лінії півзахисту, хто кого переграє, той і буде володіти перевагою в поєдинку. У «Десни» півзахист діє якісно в швидкісному режимі. Також непогано використовують стандарти, де підключаються рослі Гітченко, Фаворов, Імереков, що також потрібно врахувати киянам. Гра буде щільною і в'язкою з боку «Десни». Тому завдання «динамівців» зламати насичену оборону суперника.

Проте, ставлю на перемогу «біло-синіх» 2:1. Головне, щоб VAR не зіпсував свято футболу», - вважає Полунін.

Михайло Шаповалов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 14:21 8

Олександр Поворознюк робить все, щоб завершити основні роботи з благоустрою арени

Коментарі