Даріо СРНА: «Зроблю все, щоб Шахтар став сильнішим»

Новий директор із футболу донецького клубу розповів про свою посаду

Директор із футболу ФК «Шахтар» Даріо Срна розповів про нову для себе посаду.

- Даріо, ти вже 17 років у «Шахтарі». Звідки мотивація далі працювати в клубі?
- Мотивацію мав завжди. Одне те, що я 17 років у клубі, вже багато про що свідчить. Як я неодноразово зауважував, «Шахтар» - це мій клуб і моя любов. І я буду тут стільки, скільки буду потрібен. Моє серце завжди із «Шахтарем», а моє завдання - розвивати клуб та допомагати команді, президентові, генеральному директорові. Тому все, що від мене вимагатимуть, я виконаю.

- Що думаєш про свою нову посаду? Наскільки вона є цікавою для тебе?
- Посада дуже серйозна. Найважливіше, що я буду на полі. Тому що я не людина офісу, а все життя був на футбольному полі. Люблю відчувати команду, відчувати тренера. Протягом останнього року я багато чого навчився в містера Каштру і вдячний йому за нагоду допомагати команді. А моя роль завжди одна - допомагати «Шахтарю», допомагати розвиткові молодих футболістів і намагатися робити так, щоб команда грала в гарний атакувальний футбол.

- Тобто, ти далі братимеш активну участь у тренувальному процесі?
- Звісно, я маю бути на кожному тренуванні, на кожній грі. Проте багато що в моїх обов'язках зміниться. У нашому контракті багато пунктів, але я завжди поважатиму клуб і виконуватиму всі завдання, що мені поставлено. Зроблю все, аби «Шахтар» став сильнішим.

- Які цілі ти сам собі ставиш у ролі директора з футболу?
- Мої цілі - це цілі «Шахтаря». Це добрий, гарний і атакувальний футбол, розвиток молодих футболістів, здобуття золотих медалей, потрапляння до Ліги чемпіонів. Працюватиму задля цього й робитиму все, щоб був чудовий результат і щоб наші вболівальники, президент та генеральний директор були задоволені.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 5

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Коментарі