Вадим МІЛЬКО: «Суддя Бойко думає, що в Києві має бути одна команда»

Футболіст «Колоса» жорстко розкритикував арбітра матчу з «Динамо»

33-річний український півзахисник «Колоса» Вадим Мілько дуже незадоволений суддівством Сергія Бойка в поєдинку 27-го туру УПЛ проти київського «Динамо» (1:2).

«Неодноразово переглянув пенальті. Останній пенальті на де Пені - такі моменти відбуваються при кожному стандарті. Якби він був першим на м'ячі, я б ще зрозумів цей момент, що там не дали йому пробити. Але Єфремов був першим на м'ячі. Це доходить до смішного, до цирку. Людина дивиться нескладний момент 10 хвилин. А такий момент він за хвилину вирішує і ставить пенальті. Мені це незрозуміло.

Після моменту з Гавришем і Вербичем я сказав арбітру: «Не поспішай, ти ще знайдеш момент поставити пенальті в наші ворота». Мені здається, це не помилка. Раз - помилка. Я все розумію, всі ми люди, всі помиляються. Але два - це наслідок.

За рахунку 1:1 не забили вихід два в один. Був буліт, зі своєї половини поля вибігали, забий - могла гра скластися інакше. Але, не знаю, може, Бойко знову щось придумав би. Він, напевно, думає, що в Києві має бути одна команда», - вважає Мілько.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі