Маріуполь – Ворскла – 1:1 (пенальті 2:3). Текстова трансляція матчу

Стенограма півфінального поєдинку Кубка України

У середу, 24-го червня, відбудеться півфінальний поєдинок Кубка України, в якому зустрінуться «Маріуполь» та полтавська «Ворскла». Матч пройде в Маріуполі на стадіоні імені В. Бойка, початок - о 19:30.

Приазовський клуб раніше тричі доходив до півфінальної стадії національного Кубка, але жодного разу не зміг її подолати. Полтавчани в Кубку України досягли куди більшого: в 2009-му році «Ворскла» стала володарем почесного трофею, у фінальному поєдинку здолавши донецький «Шахтар». У поточному сезоні «зелено-білі» ще не перемагали «Маріуполь». Двічі команди зіграли внічию з рахунком 1:1, а в березні підопічні Олександра Бабича розгромили полтавчан - 3:0.

Дава, захисник «Маріуполя»:

«Це не чемпіонат України, це Кубок. Тут тільки одна спроба. Для багатьох гравців і для клубу це шанс вперше пройти до фіналу Кубка України. Готуємося з хорошим настроєм, сконцентрувалися, щоб добути собі путівку в фінал».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Маріуполь» - «Ворскла». За подіями зустрічі можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 10:49 0

Лукаш Бейгер не перейде у київський клуб

Коментарі