Єгіше МЕЛІКЯН: «Бажання і можливості ФК Львів не збігаються»

Вірменський фахівець - про причини своєї відставки

Вчора Єгіше Мелікян покинув пост головного тренера «Львова».

40-річний вірменський фахівець прокоментував свою відставку:

«Насправді все було за обопільною згодою, якій передувало моє бажання. Сумніви з приводу того, чи варто продовжувати мені роботу у «Львові», з'явилися у мене трохи раніше.

Приблизно місяць тому я зустрічався з президентом клубу, у якого я поцікавився майбутнім команди. Він сказав мені про своє бажання на наступний сезон: зайняти місце в першій шістці і поборотися за право грати в Лізі Європи.

Зрозуміло, після цього я запитав, які можливості для цього є у «Львова» по частині фінансів. Адже для того, щоб будувати ті чи інші амбітні плани, необхідно враховувати матеріальну базу і відштовхуватися від закладеного на сезон бюджету.

Поспілкувавшись з президентом і дізнавшись про можливості клубу, довгий час аналізував отриману інформацію. Добре подумавши і ретельно все зваживши, через тиждень я чесно сказав генеральному директору, що виконати таке завдання не зможу.

З наявним фінансовим і кадровим багажем «Львова» зробити це дуже і дуже складно. На мій погляд, бажання і можливості клубу не збігаються. Я - реаліст, тому не маю морального права взяти на себе те, за що не зможу відповісти».

Олег Дідух Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі