Михайло МЕТРЕВЕЛІ: «Ворскла - Дніпро-1 - одна з найкращих ігор в сезоні»

Фахівець відзначив матч команд нижньої шістки

Відомий експерт Михайло Метревелі прокоментував перемогу «Ворскли» над «Дніпром-1» (2:0) в матчі 27 туру чемпіонату України.

«Дуже класна гра, одна з найкращих у цьому сезоні. І за інтенсивністю, і за напруженням. «Дніпро-1» дуже здорово грав, але знову-таки, видно, що тренер трохи експериментує. У них є комфортний запас очок, щоб посісти сьоме місце, а значить, ці експерименти виправдані. Видно, що Михайленко розвиває свою тренерську думку.

«Ворскла» Максимова відповіла гідно, граючи на контратаках. Перебудувавши гру, вони змогли контролювати середину поля і переходити в швидкі контратаки. Він змістив деяких гравців, того ж Кане поставив в середину. Це зіграло ключову роль. У хлопця дуже хороша швидкість і дриблінг, завдяки чому він виходив в атаку», - сказав Метревелі.

Перемога дозволила «Ворсклі» вийти на 9 місце в турнірній таблиці чемпіонату України. Полтавчани відстають від «Маріуполя» на 4 очки. Очікується, що саме з приазовцями «зелено-білі» будуть вести боротьбу за місце в плей-оф, де буде визначений останній представник України в Лізі Європи.

Максим Гаптар Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:59 8

«Містяни» розгромили «Вулверхемптон» з рахунком 5:1 у 36-му турі АПЛ 2023/24

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
Коментарі