Володимир ШАРАН: «На повторах все видно: Мораес картинно гарно падає»

Головний тренер «Олександрії» підвів підсумки матчу УПЛ з «Шахтарем»

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран підвів підсумки матчу 27-го туру УПЛ з «Шахтарем» (2:3):

«По-перше, хочеться привітати «Шахтар» з чемпіонством. Я дуже радий, що я першим привітав Луїша Каштру з його першим чемпіонством в Україні. Хотілося б, щоб і не останнім.

Дійсно, гра видалася важкою для «Шахтаря», тому що ми налаштовувалися дуже серйозно. У нас були дуже серйозні розмови протягом цього тижня. Ми ретельно готувались до суперника. Ми розуміємо, що якщо в «Олександрії» не має тих кондицій, які повинні бути, які були в минулому році в осінній частині, звичайно, майстерності нам не вистачає, тому ми компенсували це колективними діями. В першу чергу - фізичною підготовкою. Зараз такої підготовки немає, на превеликий жаль. Всі знають - чому, яка причина цьому.

Сьогодні ми намагались більше грати позиційно, глибоко до наших воріт. І сподівалися на контратаки. Дійсно, в другому таймі переломили хід поєдинку, забивши два м'ячі, здивувавши, напевно, «Шахтар». І здивували ще одну людину, ви розумієте, про кого я говорю. Хочу сказати, що таким командам, як «Шахтар» не треба допомагати. Вони і так найсильніші в нашій лізі.

Перший одинадцятиметровий в наші ворота - це смішно. Потім, на повторах все видно: Мораес картинно гарно падає. Молодець в цьому плані. І, звичайно, не потрібний такий гол. Але не зломив він нашу команду. Я був впевнений, що нас не зломлять, тому що я знаю хлопців вже не перший рік - є характер в цієї команди».

Див. також: ВІДЕО. Гол проти расизму. Тайсон забив пенальті після падіння Мораеса

ГОЛ! 1:0. Тайсон, 13 хв. (пенальті)

Микола Степанюк Джерело: ФК Олександрія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 липня 2024, 17:36 0

Даніель Ківінда може перейти в «Шарлотт»

Коментарі