Майнц - Вердер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Останній шанс «Вердера» зберегти місце в еліті

У той час, як інші європейські топ-чемпіонати тільки поновлюються після карантину, Бундесліга вже вийшла на фінішну пряму - в суботу команди проведуть матчі передостаннього, 33-го туру.

І якщо з чемпіоном все вже ясно, то в протилежній частині турнірної таблиці боротьба ще триває. Іменитий «Вердер» дуже близький до того, щоб покинути елітний дивізіон: команда займає передостаннє, 17-те місце, і відстає від рятівного 15-го місця на 6 очок - шанси врятуватися мізерні.

Але, тим не менше, вони ще є. І в 33-му турі «Бременські музиканти» їдуть в гості до «Майнца» - саме тієї команді, яка зараз і займає 15-те місце. Підопічні Флоріана Кофельда притиснуті до стінки: будь-який результат крім перемоги гарантовано відправляє їх до другого дивізіону.

У попередньому турі «Вердер» вдома програв 0:1 «Баварії», що дозволило мюнхенцям завоювати восьмий поспіль чемпіонський титул.

У той же час, «Майнц» в минулому турі сенсаційно обіграв деморалізовану і невмотивовану «Боруссію» Дортмунд, що стало для команди Ахіма Байерлорцера дуже важливим кроком до збереження прописки в еліті.

Обидві команди підійдуть до матчу не в оптимальних складах. «Майнц» надалі через травму не може розраховувати на основного голкіпера Робіна Центнера, у «Вердера» не зіграє захисник Кевін Фогт. Також під питанням участь в матчі Омера Топрака і Нурі Шахіна.

Букмекери вважають шанси команд в майбутньому матчі практично рівними, але невелику перевагу віддають все ж «Майнцу». Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,64, на «Вердер» - 2,73. Імовірність нічиєї - 3,68.

20 червня, субота

«Майнц» - «Вердер»
Майнц. «Опель Арена». Початок - о 16:30
ТБ-трансляція на Megogo
Прогноз Sport.ua - 1:1
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми