Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Ворскла - бойова і непоступлива команда»

Наставник «Дніпра-1» - про наступний матч команди в УПЛ

Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко поділився очікуваннями від матчу 27-го туру УПЛ проти «Ворскли», який пройде в п'ятницю, 19 червня (початок - о 19:00):

«Очікуємо важкої гри, адже суперник дуже бойовий і команда досить непоступлива. Тому ми з інтересом чекаємо на цей матч.

Нам хочеться продовжити серію перемог, яка у нас є, тому дуже ретельно і серйозно налаштовуємося і готуємося до цього протистояння. Всі у нас здорові, і завтра поїдемо в Полтаву з наміром рухатися вперед.

Лазарет порожній, є можливість освіжати і міняти гравців, для нас дуже важливо. Будь-який футболіст повинен відчувати конкуренцію, що його хтось підпирає в складі, оскільки тільки через таку конкуренцію ми і можемо рухатися вперед.

Всі готові грати, і тепер ми повинні прийняти правильне рішення, хто саме вийде з перших хвилин, а хто буде виходити на заміну, оскільки це зараз також серйозна зброя для тренерів, які можуть проводити відразу п'ять замін. Тим більше, в умовах щільного графіка «Ворскли», тому ми тут можемо мати якусь перевагу, якщо освіжати гру».

Олег Дідух Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону