Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Команди УПЛ вже показують гідний рівень»

Асистент Андрія Шевченка - про рестарт УПЛ

Помічник головного тренера збірної України Олександр Шовковський поділився враженнями від матчів УПЛ після рестарту сезону:

«Ми потрапили в безпрецедентну ситуацію через пандемію коронавірусу. Звичайно, хочеться скоріше вийти з цієї ситуації, але перш за все ми повинні переграти вірус. Радіємо, що є ослаблення карантину, почалися матчі в УПЛ. Добре, що у команд є можливість визначити переможців за спортивним принципом, а не в кабінетах.

Два місяці футболісти були без групових занять, звичайно, це вплинуло на їх стан. Але хлопці - професіонали, і в перших матчах ми побачили, що вони непогано готові, хто трошки краще, хтось трошки гірше.

Але в цілому команди вже показують гідний рівень готовності. Зараз для нас найголовніше, щоб завершився чемпіонат і почався новий без травм. Далі все залежить не від футболістів, а від обставин, в яких ми знаходимося.

Мені вдалося побувати на грі «Шахтаря» і «Динамо». Із задоволенням подивився гру, стан футболістів-кандидатів до збірної. Головне, щоб вони набрали свою найкращу форму в вересні, коли ми зберемося для офіційних матчів».

Раніше Шовковський заявив, що чемпіони світу U-20 знаходяться в списку кандидатів в збірну.

Олег Дідух Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі