СТІВЕНСОН: «Ломаченко хотів побити мене в спарингу, але у нього не вийшло»

Перспективний боєць напівлекої вагової категорії планує стати першим, хто переможе українця

Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 58,967 кг) Шакур Стівенсон заявив, що його бій проти володаря поясів за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі (до 61,235 кг) Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) стане боротьбою за велич.

«Не схоже, щоб до того часу Лома став більшим, а я збираюся набирати. Коли справа дійде до бою, то я збираюся стати одним з перших, хто переможе його.

Я не вважаю його єдину поразку від Салідо справжньою. Я спостерігав за тим боєм, Ломаченко в той час ще був недосвідчений. Я думаю, що буду одним з перших суперників, хто вже має досвід спарингів з Ломаченком.

Я був у рингу з Ломаченком раніше, коли мій рекорд становив 5-0 (весна 2018 року - прим.). Коли ми вперше спарингували, він зрозумів, наскільки я крутий. Він використовував мене протягом усього тренувального табору, ми провели багато раундів.

У нього було багато спаринг-партнерів, але вони не мали можливості вийти на ринг, тому що він хотів перемогти мене, але у нього не виходило, хоча він і намагався», - сказав Стівенсон.

Читайте також: Шакур Стівенсон: «Я ідеальний претендент, щоб побити Ломаченка»

Володимир Клепач Джерело: Boxingnews 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 21:35 0

Синьо-жовті фінішували у групі з двома перемогами та однією поразкою