Dendi заявив про готовність змінити позицію. Він всю кар'єру грає на міду

Але кращого мідера B8 поки не можуть знайти

Ветеран Dota 2, 30-річний Данило Dendi Ішутін, який всю кар'єру грає на центральній позиції, повідомив, що готовий змінити роль, якщо цього потребуватиме команда.

«Я розглядаю, що можу пересісти на будь-яку позицію при потребі, але просто на це піде час. Я ставлю на ваги, як правильніше вчинити, щоб домогтися результату. Тому я розглядав всі варіанти. Але з мідером теж дуже складно. У нас з цим проблеми.

Немає тих, хто влаштував би мене. Мені складно сказати, що повинно бути. Я можу дати суб'єктивну оцінку гравцеві на будь-якій ролі. Мені вистачає знань і досвіду в грі, щоб оцінити гравця. Когда я зрозумію, що з людиною можна домагатися якихось висот, то, звичайно, я його заберу і спробую сам пересісти. Але не факт, що я впораюся з роллю, куди сяду. Дуже багато речей під питанням. Ясна річ, я виберу найкращий варіант для себе. Мені все одно, хто там що думає навколо, тому що мені видніше зсередини. Я буду чинити так, як вважаю правильним

Гравці-то є. Просто є менш досвідчені гравці на про-сцені, є більш досвідчені, є ті, які слабші або сильніші. Зрозуміло, що можуть вирости і стати суперкрутими. Але гравці, з якими можна відразу домагатися результату, вже грають у командах», - сказав Ішутін.

Нагадаємо, що Dendi зібрав новий склад своєї команди B8.

Максим Гаптар Джерело: cyber.sports.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря