Власник Олімпіка хоче перевезти клуб в Одесу і викупити Чорноморець

Замість «Олімпіка» може залишитися «Чорноморець»

Власник клубу УПЛ «Олімпік» Владислав Гельзін заявив, що хотів би перевезти команду в Одесу і виступати там під брендом «Чорноморець», викупивши цей клуб у власників.

Крім того, Гельзін хоче викупити стадіон «Чорноморець», який нещодавно змінив власника.

- Це правда, що ви разом з невідомим інвестором плануєте перевезти «Олімпік» в Одесу і викупити там стадіон «Чорноморець» або навіть весь одеський клуб?

- Так, ми маємо таке бажання відродити футбол рівня прем'єр-ліги в Одесі. Назвемо це відродженням футболу в Одесі. З великим задоволенням увійшли б в цей проект.

- А що це за проект?

- Купівля «Чорноморця», щоб зайти з брендом, який би влаштував одеських уболівальників. Тобто «Чорноморець», якщо домовимося з власником, або якась інша назва, яка влаштувала б уболівальників. Це той варіант розвитку, який ми б запропонували одеському футболу.

- Тобто бренд «Олімпіка» може зникнути? Ви готові виступати під іншим ім'ям?

- Якщо вийде. Ми спробуємо, щоб юристи нашої федерації допомогли це з'єднати. Хочу підкреслити, що УАФ, одеська федерація футболу нас підтримують в цьому проекті, - сказав Гельзін.

Зараз «Чорноморець» виступає у Першій лізі, відчуваючи серйозні фінансові проблеми. Гельзін заявив, що хоче все оформити разом зі своїм бізнес-партнером, але його прізвище не назвав.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі