Жуніор МОРАЕС: «Мені ще потрібно набрати ігровий темп»

Нападник «Шахтаря» - про перемогу над «Колосом»

Нападаючий «Шахтаря» Жуніор Мораес розповів про перемогу над «Колосом» (1:0), підтримку Ісмаїлі і подвиг лікарів.

- Жуніор, ви вийшли в спеціальних футболках на розминку. Можеш прокоментувати це?
- Ми хотіли підтримати партнера по команді і нашого друга Ісмаїлі. Він не тільки дуже важливий для «Шахтаря» гравець, але і прекрасна людина, і зараз нам його не вистачає. Всі засмучені через таку важку травму, що трапилася у нас на очах. Жахлива ситуація.

- Кому ти присвятив незвичайне святкування свого гола?
- Я радий, що ви запитали, тому що це дуже важливий момент. Думаю, за все те, що сталося в світі останнім часом, ми повинні подякувати медикам, які відповідають за наше здоров'я. Це люди, які залишили звичайне життя і сім'ї, віддавали і віддають свій час і сили, щоб рятувати життя інших, ризикуючи власним здоров'ям. Я давно хотів висловити свою позицію з цього приводу і присвятити гол тим, хто працює в медичних установах. Вони - справжні герої!

- Сьогодні «Колос» завдав більше ударів по воротах, ніж «Шахтар». Незвична ситуація для вашої команди?
- Гра була дуже важкою, як і попередня зустріч з «Колосом». У суперника є досвідчені футболісти, які вже добре знають наш стиль. Було складно фізично: почали при спеці, а закінчували під зливою, яка зробила поле важким. Для мене це фактично перший матч після карантину, і було нелегко на такому газоні. Чесно кажучи, особисто мені ще потрібен ігровий темп, треба додати. Але нашу команду варто привітати, адже ми боролися до кінця, зробили необхідний результат і стали ще ближче до титулу. Зараз будемо дивитися вперед, продовжувати концентруватися на своїй грі і додавати з кожним кроком.

Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Коментарі