Шахтар чекає випробування. Фінальна вісімка Ліги Європи пройде у Німеччині

«Гірники» ще вдома зіграють з «Вольфсбургом» у 1/8 фіналу ЛЄ УЄФА

Володар титулу Ліги Європи буде визначено в матчах фінальної вісімки, які пройдуть з 10 до 21 серпня в чотирьох містах Німеччини. Це рішення УЄФА очікує ратифікації виконавчим комітетом в середу, 17 червня.

Поєдинки Ліги Європи зі стадії 1/4 фіналу УЄФА планує провести в 4-х німецьких містах, які розташовані недалеко один від одного: Кельн, Дюссельдорф, Дуйсбург і Гельзенкірхен.

Протистояння 1/8 фіналу «Інтер» - «Хетафе» і «Рома» - «Севілья» пройдуть з одного матчу в Німеччині. Решта шість пар, в тому числі «Шахтар» - «Вольфсбург», зіграють другі матчі на полях команд, як було заплановано раніше.

Нагадаємо, єврокубки були призупинені на стадії 1/8 фіналу через пандемію коронавірусу. У Лізі Європи «Шахтар» в гостях обіграв «Вольфсбург» з рахунком 2:1, а матч-відповідь зіграний не був.

Футбольні функціонери Європи в найближчі дні визначать й місце проведення матчів, що залишилися у найбільш популярному клубному турнірі, Лізі чемпіонів. УЄФА близький до того, щоб віддати право проведення фінального раунду ЛЧ (зі стадії 1/4 фіналу) португальському Лісабону. Суперкубок Європи 2020 року, швидше за все, пройде в Будапешті, столиці Угорщини.

УЄФА збирається впровадити скорочений варіант догравання Ліги чемпіонів. На всіх етапах, починаючи з чвертьфіналу, команди гратимуть по одному матчу. Очікується, що остаточне рішення УЄФА буде оголошено 17 червня на засіданні виконкому організації.

Див. також: План УЄФА щодо фіналів ЛЧ: 2020 - Лісабон, 2021 - Стамбул, 2022 - Пітер

Микола Степанюк Джерело: Sky Sport Italia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 11:30 17

Після нещодавнього подвійного протистояння із «Зорею» гірники тепер двічі зіграють із одеситами

Коментарі