Василь КОБІН: «Минай непогано підготовлений до півфіналу з Динамо»

Наставник прокоментував півфінальний матч Кубка України

17-го червня «Минай» на своєму полі зіграє проти «Динамо» в рамках півфіналу Кубка України. Наставник Василь Кобін вважає, що його команда здатна здивувати.

- Як вам «Динамо» після карантину?
- «Динамо» є «Динамо». Мені сподобалося, як вони відіграли перший тайм з «Шахтарем». Показали чудову гру проти «Олександрії», хоча, думаю, не стільки сильно зіграло «Динамо», скільки суперник погану гру показав. З «Зорею» рівний матч був, але на його хід вплинула помилка арбітра.

- «Динамо» вже три тижні має стабільну ігрову практику. У «Миная» її поки немає. Як компенсувати різницю в кондиціях?
- Ми розуміємо, що «Динамо» в кращому функціональному стані. З нашого боку буде бажання і самовіддача. Тим більше, що це півфінал Кубка. Для хлопців це буде важливий матч, тому за рахунок бажання нам вдасться цю різницю компенсувати. Ми також розуміємо, що «Динамо» може бути втомленим, адже у них гра з третього на четвертий день - це трохи зрівняє наші шанси в плані фізичної підготовки.

- Як проводите ці короткі збори? На чому в першу чергу працюєте на тренуваннях?
- Знаєте, у мене немає досвіду таких коротких зборів після двомісячного простою. Зараз, з ким би я не розмовляв серед тренерів, кожен готує по-різному. Ось і я вирішив готувати команду так, як я бачу і її відчуваю. Не знаю, що з цього вийде. Я думаю, що ми непогано підготовлені.

- Ви якось намагаєтеся переконати своїх гравців, що «Динамо» можна перемогти? Або ж настрій йде перш за все на власну гру, а результат це все ж більш другорядний показник?
- Немає нічого неможливого - потрібно грати, адже проти кожного суперника завжди є шанси. Ми розуміємо, що це «Динамо», хороший і сильний суперник, проте будемо готуватися до проходу далі. Подивимося, як гра закінчиться, але ми не будемо виходити на гру з думками, що програємо.

Іван Зінченко Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 06:25 3

Терористи з Росії створюють терор, пошкоджуючи спортивну інфраструктуру

Коментарі