ФОТО. Інфікований COVID-19 гравець Карпат розгулював по Львову без маски

Владислав Дубінчак, за інформацією «ТаТоТаке», міг порушувати правила самоізоляції

Захисник «Карпат» Владислав Дубінчак, в організмі якого раніше виявили коронавірус, нещодавно був поміченим в центрі Львова, де він розгулював без маски в компанії дівчини.

Відзначається, що фото було зроблене минулої суботи, 13 червня, о 14:38.

Джерело фото: скрін Youtube-каналу «ТаТоТаке»

Про позитивний тест на коронавірус у Дубінчака повідомлялося 17 днів тому, а тому теоретично він відбув 14-денний період, відведений для самоізоляції. Однак проблема полягає в тому, що ні «Карпати», ні Дубінчак не надавали широкому загалу інформацію про остаточне одужання футболіста, через що зробити однозначний висновок про відсутність небезпеки в подібних прогулянках Дубінчака для оточуючих неможливо.

Відзначимо, що 13 днів тому Дубінчак в інтерв'ю заявляв, що сидить вдома на самоізоляції і не може тренуватися, оскільки не знає, чи є ще в його організмі коронавірус.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу «Карпати» виявилися єдиним клубом УПЛ, який не зміг вийти на матчі після рестарту сезону. «Зелено-білі» до поточного моменту пропустили вже 3 тури, однак поки їх наступна гра планується - 20 червня, згідно з даними з офіційного сайту УПЛ, «Карпати» повинні будуть на своєму полі зіграти проти «Олімпіка».

Олексій Сливченко Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:10 5

Олександр здобув перемогу роздільним рішенням суддів

Коментарі