Валерій КРИВЕНЦОВ: «Зоря не заслуговувала поразки в грі з Динамо»

Фахівець вважає, що більш справедливою була б нічия

Колишній футболіст «Шахтаря» і збірної України Валерій Кривенцов прокоментував перемогу «Динамо» над «Зорею» (3:1) в 26-му турі УПЛ.

- Мені дуже сподобався матч «Зоря» - «Динамо». Для обох команд гра в Запоріжжі вийшла дуже важкою, адже всі прекрасно розуміли її значущість в боротьбі за друге місце.

Великі і значущі корективи внесли вдалі заміни Олексія Михайличенка. Вихід Циганкова, Вербича та Де Пени змінив гру і дозволив «Динамо» вирвати перемогу в дуже складному поєдинку. Примітно, що до 70-ї хвилини «Зоря» мала дуже пристойний вигляд, навіть краще за киян.

Навантаження лягло вже на оборону «Зорі», яка не витримала тиску і пропустила один за одним три м'ячі. Наставнику «Зорі» довелося замінити Іванисеню, якому не вистачило рухової активності в кінцівці. Мені здається, що того ж Цвека можна було випустити в допомогу Іванисені раніше - ще за рахунку 1:0 на користь «Зорі», але Віктор Скрипник вирішив не відходити від своєї гри.

- У «Динамо» можна відзначити Попова, який дуже багато підчищав в обороні, і заблокував чимало небезпечних ударів суперника. Ну а найкращим гравцем, думаю, слід назвати Буяльського - він і гол забив, і в центрі поля діяв продуктивно.

- Нічия була б найбільш справедливим результатом. «Зоря» не заслуговувала поразки. Вважаю, що все вирішила глибина складу «Динамо», чого немає зараз у команди Скрипника, - сказав Кривенцов.

Максим Гаптар Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 14:57 30

Досвідчений захисник попрощався з вболівальниками

Коментарі