ФРАНКОВ: «Така Зоря в боротьбі за друге місце має не дуже гарний вигляд»

Спеціаліст висловився про суперництво клубів за срібло УПЛ

Головний редактор тижневика «Футбол» Артем Франков поділився думкою про поєдинок 26-го туру УПЛ між «Зорею» та «Динамо» (1:3).

«По чистій, за явною перевагою перемозі «Динамо» залишилися такі питання:

До динамівців - шомпол/стимул у вигляді пропущеного м'яча обов'язковий або можна було обійтися; чого чекали - чи реально вимотали суперника?

До бригади арбітрів - по грубому порушенню Цвека проти Сидорчука - потрібно було добрих три хвилини вивчати ВАР? Там щось і комусь було погано видно? Виглядало, вибачте, дивно - і навряд чи можна пояснити допомогою динамівцю, там картка з величезним запізненням виникла. Таке зволікання було б якось зрозуміло в моменті Махарадзе - Циганков, але його дивитися не стали, питань не виникло ...

До «Зорі» - що це за колективне хамство спостерігалося останню чверть години? Косарі, блін, женці ... Не соромно ?! Розумію, що з устатку, але ви ж своїх колег буквально знищували!

Гол Циганкова в кінці важливий в чисто моральному плані - після всіх дискусій про важливість заліку особистих зустрічей! Але така «Зоря», вибачте, в плані боротьби за друге місце має не дуже гарний вигляд - навіть з Лєднєвим», - написав Франков в Telegram.

Максим Гаптар Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 21:25 10

Дивіться відеоогляд матчу 8-го туру УПЛ 2024/25

Коментарі