Баварія - Боруссія М. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Чемпіонство все ближче до Мюнхена, але Мюллера і Левандовскі буде не вистачати

У суботу, 13-го червня, відбудеться поєдинок 31-го туру чемпіонату Німеччини з футболу, в якому мюнхенська «Баварія» прийме «Боруссію» з Менхенгладбаха. Зустріч пройде на «Альянц Арені», стартовий свисток арбітра пролунає о 19:30 за Києвом.

Обидві команди розташовуються вгорі турнірної таблиці, але якщо «Баварія» вже гарантувала місце в груповому етапі Ліги чемпіонів і максимально близька до свого восьмого поспіль чемпіонства, то «Боруссія» веде запеклу боротьбу за зону ЛЧ і разом з «РБ Лейпцигом» і «Байєром» повинна розіграти місця в третього по п'яте.

Після виходу з карантину хлопці Ханса-Дітера Фліка в п'яти матчах очок ще не втрачали, обігравши навіть «Боруссію Д» і той же «Байєр». Опозиція команди Марко Розе була слабшою (хоча з тими ж «фармацевтами» вони грали і поступилися 1:3), але це не допомогло менхенгладбахцям набрати солідну кількість очок, було здобуто всього 7 залікових пунктів.

Судячи з гри, найбільш вразливим місцем в грі майбутніх гостей стане захист. У посткарантинний період він діє на середньому рівні, чого в матчі проти титанів з «Баварії» буде явно недостатньо. У той же час, атакувальна ланка «Боруссії» має проблеми з реалізацією, хоча кількість створених моментів знаходиться на пристойному рівні. Наприклад, мюнхенці створюють всього на 17% більше гольових моментів, забивши при цьому 17 голів проти 8.

Відмінною новиною для гостей стане той факт, що Мюллер і Левандовскі пропустять матч через перебір жовтих карток. Це солідна підмога в боротьбі за очки, але віриться в це все одно важко.

У разі перемоги «Баварії» в цьому матчі і поразки «Боруссії Д» у зустрічі проти «Фортуни» мюнхенці достроково стануть чемпіонами. Якщо ж дортмундці зіграють хоча б внічию, то вони ще збережуть теоретичний шанс на продовження чемпіонської гонки.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нойєр - Павар, Боатенг, Алаба, Девіс, Алькантара, Кіммі, Перішич, Горецтка, Коман, Гнабрі.

«Боруссія М»: Зоммер - Ельведі, Гінтер, Янчке, Бенсебаїні, Лайнер, Нойхаус, Крамер, Хофманн, Штіндль, Тюрам.

Не зіграють: Коутіньйо, Зюле, Толіссо, Мюллер, Левандовскі - Закаріа, Джонсон, Стробл, Плеа.

13 червня, субота

«Баварія» - «Боруссія М»
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». 19:30
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua - 3:1
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 18

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера