Іван РЕДКАЧ: «Гвоздик ще повернеться і проведе реванш із Бетербієвим»

Відомий боксер висловився про завершення кар'єри свого співвітчизника

Український напівсередньоваговик Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) впевнений, що Олександр Гвоздик, який оголосив про завершення кар'єри, ще повернеться.

«Рішення Саші десь здивувало, але його можна зрозуміти. Це його особисте рішення, це його життя, у нього велика родина, дружина, троє дітей. Тому йому набагато видніше, як прожити своє життя. Але я вважаю, що не дивлячись на його останній програш Артуру Бетербієву, я його все ж вважаю найсильнішим бійцем свого дивізіону. А те, що він програв Бетербієву, на мій погляд, це те, що були допущені певні помилки в тренувальному таборі, з яких Саша зробив всі необхідні висновки і це зробило його, впевнений, ще сильнішим.

Я вважаю, що він талановитий і амбіційний спортсмен і він повернеться, і проведе реванш з Бетербієвим, а результат цього поєдинку буде абсолютно іншим. І ми ще побачимо Сашу чемпіоном світу», - сказав Редкач.

Раніше рішення Гвоздика завершити кар'єру прокоментував Сергій Дерев'янченко.

На професійному рингу Олександр Гвоздик провів 18 боїв, в 17 здобув перемогу. 18 жовтня 2019 року українець програв нокаутом Артуру Бетербієву і втратив титул чемпіона світу WBC в напівважкій вазі.

Максим Гаптар Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Коментарі