Гендиректор Оболоні: «Ця Санта-Барбара набридла. У четвер рішення не буде»

Олександр Резніченко не вірить, що клуби Першої ліги домовляться про відновлення сезону

Директор «Оболоні-Бровара» Олександр Резніченко прокоментував долю нинішнього сезону Першої ліги. Функціонер не вірить, що чемпіонат вдасться дограти.

«Скажу відверто, ця Санта-Барбара вже набридла і нам, і всім уболівальникам. Замість того, щоб зробити свято футболу, ми перетворили це на траурну процесію, яка до цього часу ніяк на може закінчитися.

Виконком УАФ повинен був прийняти вольове рішення - Перша і Друга ліга повинні були почати чемпіонати 23 числа, згідно з календарем ПФЛ.

Клуби роз'єднані, об'єднати їх на даному етапі буде надзвичайно складно. Якщо керівництво УАФ зможе об'єднати всі ці клуби і прийняти єдине правильне рішення - це буде так.

Особисто я рішення не бачу. Або продовжуємо чемпіонат, або закінчуємо так, що ніхто нікуди не переходить, всі залишаються на своїх місцях. Призначаємо дату наступного чемпіонату, готуємося і починаємо.

Думаю, на конференції ПФЛ у четвер рішення ніякого прийнято не буде. Рішення повинно було бути від Виконкому. Клуби, які хочуть і не хочуть грати, мені здається, все одно залишаться при своїх думках», - сказав Резніченко.

Очікується, що збори ПФЛ відбудеться в четвер, 11 червня.

Максим Гаптар Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 17:51 1

Андрій стверджує, що звання найкращого бомбардира його зараз не цікавить

Коментарі