Це міцна команда. У Павелка стало 14 заступників – віце-президентів УАФ

Кількість віце-президентів УАФ перевищила число клубів у Прем'єр-лізі

У президента Української асоціації футболу Андрія Павелка стало 14 заступників - віце-президентів УАФ. Кількість віце-президентів поповнилася рішенням конгресу УАФ, який пройшов 7 червня.

На конгресі УАФ у Львові першим віце-президентом призначили Анатолія Дем'яненка. Посаду віце-президента отримав Юрій Запісоцький, чинний генеральний секретар УАФ. Крім того, у Львові віце-президентами також стали Алан Плієв та Олександр Шевченко.

Таким чином, кількість заступників у Президента УАФ (14) перевищила число клубів в Прем'єр-лізі (12). На брифінгу після конгресу Павелка запитали: навіщо потрібні 14 віце-президентів та чим вони займаються?

Андрій Павелко відповів: «Хочу підкреслити, що всі віце-президенти - це дуже міцна команда, яка за напрямками відповідає за свої дії та контроль цілей, завдань для українського футболу. Для успіхів потрібна міцна команда, і я вдячний кожному віце-президенту».

Керівництво Української асоціації футболу (УАФ)

Президент: Андрій Павелко

Перші віце-президенти: Вадим Костюченко, Олег Протасов, Назар Холодницький, Анатолій Дем'яненко.

Віце-президенти: Олександр Герега, Костянтин Єлісєєв, Сергій Куніцин, Андрій Мацола, Юрій Почотний, Олег Собуцький, Тарас Герула, Максим Єфімов, Алан Плієв, Олександр Шевченко.

Генеральний секретар: Юрій Запісоцький

Примітка: офіційно інформація про зміни поки не оприлюднена.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій

Коментарі