Очоливши збірну, Шевченко прибрав гравців, які порушували атмосферу

Про це розповів В'ячеслав Шевчук

Колишній гравець збірної України В'ячеслав Шевчук згадав, як Андрій Шевченко розпочинав кар'єру в національній команді ще в штабі Михайла Фоменка на Євро-2016.

«Конфлікти в збірній на Євро-2016? Їх не було. Були нюанси, пов'язані з дисципліною. Хтось не прийшов на установку, хтось проспав, були такі моменти. Михайло Фоменко - авторитетна і досвідчена людина. Складно було керувати такою командою, він не міг знайти баланс. Плюс, хлопці користувалися цим слабким місцем і сідали на шию, дозволяли собі всякі речі. Шевченко вже на Євро-2016 бачив, що відбувається.

Очоливши збірну, він відразу прибрав з команди тих гравців, які порушують цю атмосферу. Я не хочу називати прізвища, всі розуміють, хто це. Кожен усвідомлює свої помилки. Ми бачимо, на якому рівні зараз грає збірна, як хлопці прогресують. Шевченко рухається в правильному напрямку», - сказав Шевчук.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко працює з національною командою з 2016 року. Під керівництвом нинішнього наставника збірна зуміла пробитися в дивізіон А в Лізі Націй і виграти свою відбіркову групу до Євро-2020.

Читайте також: Андрій ШЕВЧЕНКО: «Приємно, що мені дали контракт ще на 2,5 роки»

Володимир Клепач Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:06 0

Український воротар «Реала» чекає на другий матч

Коментарі