Зінченко міг отримати російське громадянство

На щастя, Олександр був вчасно заграний в складі національної збірної України

Футбольний агент Олег Єрьомін розповів, що футболіст «Манчестер Сіті» і збірної України Олександр Зінченко свого часу міг отримати російське громадянство.

«Я мав безпосереднє відношення до трансферу Зінченка в «Уфу». Була ситуація, коли він приїхав з Донецька і довгий час не міг тут знайти команду, мотався за результатами пошуку, грав в КФК. І причиною проблем був не рівень його підготовки та майстерності, а те, що клуби боялися укладати з ним договір, оскільки за цим слідували суперечки з ФК «Шахтар» з невідомими наслідками.

Мені вдалося переконати Шаміля Газізова в тому, що наслідки можуть бути досить передбачуваними, і є сенс ризикнути і взяти цього хлопця як мінімум на контракт.

Була розмова про те, що Зінченко може отримати російський паспорт. Наскільки я знаю, такий намір був у батьків Сашка і, відповідно, у нього. Але потім процес отримання громадянства затягнувся, і надійшло запрошення в збірну України, і всі питання відпали», - сказав Єрьомін в ефірі програми «Інсайдери» на телеканалі «Матч Прем'єр».

Нагадаємо, Зінченко перейшов з «Уфи» до «Манчестер Сіті» за 2 мільйони євро.

Читайте також: Мілевський: «У збірній України зараз все профіки. Алкоголь навіть не нюхають»

Володимир Клепач Джерело: Sport24.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі