РЯБОКОНЬ: «Паст два тури поспіль потягнув пенальті від таких майстрів»

Головний тренер «Десни» шкодує, що матч проти «Шахтаря» врятувати не вдалося

Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь на післяматчевій прес-конференції прокоментував поразку в матчі 25-го туру УПЛ від донецького «Шахтаря» (2:3):

- Серйозний суперник. У «Шахтаря», склалося таке враження, дуже багато що виходило. А нам було важкувато стримувати атаки буквально з першої ж хвилини. Намагалися перебудуватися в першому таймі і в перерві. З'явилося більше гострих моментів, але і додалося хаосу, серйозних індивідуальних помилок, які, наприклад, призвели до третього голу. Піти з рахунку 1:3 в грі з «Шахтарем» складно.

- Ваш воротар (Паст) у другому матчі поспіль відбиває пенальті. Звідки така впевненість після карантину?
- Молодець, потрібно похвалити. Він сьогодні кілька разів виручав команду. В цілому в пропущених голах його провини немає. Женя молодець: два тури поспіль потягнув пенальті від таких майстрів.

- Перешикування на три центральні захисники дало якийсь результат?
- Пішов більш відкритий футбол, в іншому ключі. Їх було три, але вони повинні були заповнювати зони і брати участь в атаках. Щось виходило, але, на жаль, врятувати матч нам не вдалося. Хоча невеликі шанси, як зазвичай, у нас були. Відверто кажучи, переміг сильніший.

- Чи не планували спочатку випустити Будківського і Хльобаса раніше?
- Конкуренція за місце в складі. Філіппов, Тотовицький, Будківський та Хльобас - всі можуть грати. Сьогодні одні провели на полі більше, інші менше, а наступного разу, можливо, буде навпаки.

Нагадаємо, голкіпер «Десни» Євген Паст в попередньому турі взяв пенальті від хавбека «Колоса» Виталія Гавриша, а у суботу, 6 червня, відбив 11-метровий у виконанні зірки «Шахтаря» Марлоса.

Незабитий пенальті: Виталій Гавриш («Колос»), воротар - Євген Паст («Десна).

Незабитий пенальті: Марлос («Шахтар»), воротар - Євген Паст («Десна).

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 2

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Коментарі