Луїш КАШТРУ: «У Марлоса фантастичний взаємозв'язок з партнерами»

Головний тренер «Шахтаря» до матчу добре вивчив і розібрав гру «Десни»

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру в ефірі телеканалу «Футбол 2» прокоментував перемогу в матчі 25-го туру УПЛ над чернігівською «Десною» (3:2):

«По результату може здатися, що гра була складною. «Шахтар» показав непоганий футбол проти хорошої команди, яка бореться за плей-оф. Ми знали, що це сильний суперник.

Ми контролювали гру, домінували, створювали велику кількість моментів. До матчу добре вивчили суперника та розібрали його гру. Ми варіювали атаки з флангу, через середини, проходи в зону, і так далі.

У другому таймі у нас впав відсоток володіння м'ячем, ми були не такі ефективні. А на 88-й хвилині пропустили і рахунок став 3:2. Тепер за рахунком можна сказати, що гра була складною. Але якщо б не було голу - говорили б, що комфортна перемога. Ми зробили ще один крок до своєї мети. Гравці були сконцентрованими, і ми перемогли.

Марлос забив два голи сьогодні, а за дві гри вже провів 4 м'ячі. Він продовжує працювати над собою і залишатися у відмінній формі, показуючи якісний футбол. Він приносить динаміку команді, за допомогою нього у нас багато варіантів в атаці. У Марлоса фантастичний взаємозв'язок з партнерами».

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:45 2

Нідерландський наставник хоче бачити в команді Тена Копмейнерса

Коментарі